Total Assistance

 

TOTAL Assistance, vertrek met een gerust hart

3 weken gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van 25 liter* in België en Luxemburg.

Wij leggen onze trouwe klanten nog meer in de watten! Met uw Total Club kaart kunt u niet alleen punten sparen en deze omruilen in cash geld of er cadeaus mee kopen. Dankz

Bij uw Total getrouwheidskaart geniet u voortaan ook van gratis bijstand!

Gratis pechverhelping***, 24u/24, 7d/7, bij u thuis en in 35 Europese landen.

Gratis takeling van uw wagen naar de dichtstbijzijnde garage (of een forfaitaire vergoeding als de takeling door de politie wordt opgelegd).

Vervangwagen gedurende 24 uur, als het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld.

Een volledige dekking: panne, ongeval, lekke band, problemen met de sleutels (stuk, verloren, in de wagen vergeten), zonder brandstof vallen, verkeerde brandstof tanken, vandalisme, diefstal.

Opmerkingen
* Minimum 25L voor personenwagens, minimum 8L voor moto's. De tankbeurt moet verplicht op uw Total Club kaart (aan de kassa voor te leggen) geregistreerd zijn om van Total Assistance te kunnen genieten.
** Worden als gedekte voertuigen beschouwd: wagens, moto's, bestelwagens, busjes en motorhomes van max. 3,5 ton, evenals caravans of aanhangwagens van minder dan 1,5 ton die door het gedekte voertuig op het moment van het ongeval worden getrokken.
*** De reserveonderdelen, brandstof, oliën, herstellingskosten, arbeidskosten en leveringen van stukken blijven voor rekening van de begunstigde.

 

Designed by Gallery34